12.8 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βλάβη σε ερευνητικό πλοίο ανοιχτά της Μήλου – Προσέκρουσε σε ύφαλο

    Ερευνητικό πλοίο με σημαία Γαλλίας προσέκρουσε σε ύφαλο κατά τη διάρκεια έρευνας στη θαλάσσια περιοχή, περίπου 20 ναυτικά μίλια από τον Αδάμαντα της Μήλου

    Σύμφωνα με την λιμενική αρχή Μήλου, στο πλοίο επέβαιναν 9 άτομα πλήρωμα και 7 αλλοδαποί επιβάτες, όλοι υπήκοοι Γαλλίας.

    Παρά τη σύγκρουση, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση.

    Το σκάφος επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Μήλου, όπου του επιβλήθηκε απαγόρευση απόπλου από το Λιμεναρχείο, έως ότου παρουσιαστεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

    Το περιστατικό διερευνάται από τις λιμενικές αρχές, ενώ το ερευνητικό έργο αναστέλλεται προσωρινά μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την επίσημη έγκριση επανεκκίνησης των πλόων.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ