15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βόλος: 4χρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε παιδικό σταθμό

    Ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο υπέστη εγκαύματα ενώ βρισκόταν σε παιδικό σταθμό στον Βόλο, μεταφέρεται στην παιδιατρική του νοσοκομείου Λάρισας, ώστε να παρακολουθηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό.

    Σύμφωνα με το gegonota.news, η ανήλικη τραυματίστηκε ενώ έπαιζε με ένα άλλο παιδί, που την έσπρωξε κατά λάθος προς την κουζίνα του κτιρίου, όπου και ήρθε σε επαφή με θερμό αντικείμενο.

    Βόλος: Τα εγκαύματα είναι περιορισμένα

    Οι γιατροί που την εξέτασαν στο Νοσοκομείο Βόλου, διαπίστωσαν πως τα εγκαύματα είναι περιορισμένα, αλλά απαιτείται νοσηλεία και εξειδικευμένη παρακολούθηση.

    Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στη Λάρισα, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη μονάδα για περιστατικά εγκαυμάτων.

    Το Μέσο αναφέρει πως το κοριτσάκι ευτυχώς διατηρεί κανονική επαφή με το περιβάλλον και μπορεί να επικοινωνεί με τους γονείς και τους γιατρούς του.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ