18.2 C
Athens
16.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026
More

    Ξεσπά ο αδελφός του 16χρονου στις Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος, κλαίει στα κρατητήρια» (βίντεο)

    Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Σερρών από την υπόθεση του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 17χρονου, για τον οποίο συνελήφθη ένας 16χρονος, το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιανουαρίου 2026.

    Ο αδερφός του ανήλικου κατηγορούμενου εξέφρασε τη συντριβή της οικογένειας και υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια τραγική στιγμή που δεν αντανακλά τον χαρακτήρα του αδερφού του, σύμφωνα με το lionnews.gr.

    «Ο αδερφός μου δεν είναι δολοφόνος. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει αυτό. Το έχει μετανιώσει και αυτή τη στιγμή κλαίει μέσα στα κρατητήρια για το παιδί που χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Όπως ανέφερε, η οικογένειά του βιώνει επίσης μια βαθιά δοκιμασία, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της για την οικογένεια του θύματος.

    Σέρρες: Ελεύθερη η μητέρα του 16χρονου που συνελήφθη για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου

    Παράλληλα, ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα του 16χρονου. «Ποτέ δεν ήταν τέτοιο παιδί. Λυπούμαστε πάρα πολύ για την οικογένεια του 17χρονου, αλλά και εμείς δεν είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», τόνισε.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ