«10 πράγματα που δεν μας έμαθαν» το Σάββατο στη Γλυφάδα

Ο συγγραφέας των μπεστ σέλερς «Το Δώρο», «Κάπταιν», «Το Δώρο 2» και του καινούργιου «Ναι», ένας άνθρωπος που πιστεύει όσο τίποτα στην αλλαγή και στην προσωπική εξέλιξη, ο Στέφανος Ξενάκης, έρχεται το Σάββατο στη Γλυφάδα μας για να μας πει «10 πράγματα που δεν μας έμαθαν» !

Ένα σεμινάριο για τα μικρά θαύματα της ζωής που προσπερνάμε, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας που κανείς δεν πρέπει να χάσει, αυτό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30, Άνω Γλυφάδα).

Της ομιλίας του συγγραφέα, θα προηγηθούν (από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.) δύο ομαδικά εργαστήρια, στον ίδιο χώρο, που διοργανώνονται από το Κέντρο Κοινότητας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας. «Πέρα από τις υποδομές που καθημερινά δημιουργούμε στην πόλη μας, στόχος μας είναι να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τις κοινωνικές μας δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο πριν από την ομιλία του εξαιρετικά αξιόλογου Στέφανου Ξενάκη και έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση και την κινητοποίηση των πολιτών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ανάγκες και τις σύγχρονες προοπτικές στην αγορά εργασίας και να εκπαιδευτούν στη δημιουργία βιογραφικού και στη διαδικασία της συνέντευξης για εργασία. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η ΜΚΟ «Οδύσσεια», η οποία ειδικεύεται σε εργασιακά θέματα και θα ενημερώνει τους επισκέπτες για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Το συντονισμό της δράσης από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας έχει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τα εργαστήρια απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας 2109647021 (καθημερινά 8 π.μ. έως 3 μ.μ.).

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες