103 χρόνια από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος (εικόνες)

Συμπληρώνονται σήμερα Τρίτη (22/03) 103 χρόνια από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος και το πρωί έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στελεχών του Λιμενικού στο υπουργείο Ναυτιλίας, παρουσία του υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κύριος Πλακιωτάκης επισήμανε «Να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που χάθηκαν υπηρετώντας τις αξίες και τις αρχές του Λιμενικού Σώματος. Να δηλώσουμε πως δεν ήταν μάταιη η θυσία τους αυτή και πως η πατρίδα, όλοι εμείς, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ γιατί μόνο όταν σταματήσουμε να τους θυμόμαστε θα χαθούν πραγματικά».

Από την πλευρά του, ο νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Αλεξανδράκης, κάλεσε τα στελέχη του Λιμενικού να διαφυλάξουν την πολύτιμη και ιστορική παρακαταθήκη των 100 και πλέον χρόνων ένδοξης ιστορίας του Σώματος και να την χρησιμοποιήσουν ως πυξίδα ζωής, προσωπικής και επαγγελματικής. «Ας είμαστε οι θεματοφύλακες της συνέχειας, λειτουργώντας με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό για τη διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και τη ναυτιλία μας» πρόσθεσε.

Δείτε εικόνες από την κατάθεση στεφάνων

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες