19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Διάσωση μεταναστών στην Κρήτη: Αστυνομικός πήρε αγκαλιά νεογέννητο μωράκι – Φιλοξενείται σε δομή του Δήμου (εικόνες)


    Το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας αναδείχθηκε για άλλη μία φορά, όταν στη διάσωση των 60 μεταναστών στους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη, αστυνομικός πήρε αγκαλιά νεογέννητο προσφυγάκι.

    διάσωση μεταναστών στην κρήτη
    Διάσωση μεταναστών στην Κρήτη

    Ειδικότερα, αστυνομικός πήρε αγκαλιά νεογέννητο προσφυγάκι μετά από διάσωση μεταναστών στους ανοιχτά της Κρήτης χθες τα ξημερώματα, το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε με άλλους 60 στους Καλούς λιμένες Ηρακλείου και από κει με γιγάντια επιχείρηση του Λιμενικού της Αστυνομίας και του Δήμου βρήκαν προσωρινή φιλοξενία νερό και φαγητό σε χώρο του Δήμου και είναι καλά στην υγεία τους.


    διάσωση μεταναστών στην κρήτη
    Διάσωση μεταναστών στην Κρήτη

    Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο από την βάρκα των μεταναστών που βρισκόταν στα ανοιχτά στο νοσοκομείο των Χανίων, νεκρό ένα 4χρονο κορίτσι.

    kriti metanastes 7 9 2022

    Ηράκλειο: Το Λιμενικό έσωσε τα ξημερώματα δεκάδες μετανάστες που ήταν σε ακυβέρνητο σκάφος

    Στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών του Δήμου Φαιστού, φιλοξενούνται από τα ξημερώματα 61 μετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή στα νότια του Ηρακλείου.


    Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στους μετανάστες, που επέβαιναν σε ακυβέρνητο σκάφος, υπάρχουν 23 παιδιά και 10 γυναίκες που αποβιβάστηκαν από το σκάφος λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

    Τριάντα οκτώ από τους μετανάστες δηλώνουν Συριακής καταγωγής, είκοσι ένας δηλώνουν Λιβανέζοι και δύο δήλωσαν ότι είναι Παλαιστίνιοι.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ