17χρονη φίλη του θύματος βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω»

Φως στη δράση των φερόμενων ως βιαστών της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς φέρνει η κατάθεση 17χρονης φίλης της.
Η κοπέλα που βρέθηκε μαζί με τη Γεωργία στο πάρτι περιγράφει ένα κλίμα που δεν παραπέμπει σε ένα απλό, πάρτι για την αλλαγή του χρόνου. Όπως μεταφέρει η εκπομπή του MEGA, η 17χρονη φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές.
«Οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες»
«Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» αναφέρει. Επιπλέον, το κορίτσι μεταφέρει μια περιέρρευσα ατμόσφαιρα που την έκανε να θορυβηθεί.
«Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα» αναφέρει χαρακτηριστικά η 17χρονη.
Οι θαμώνες αψηφούσαν ακόμη και τις Αρχές, αφού χαμήλωσαν στιγμιαία τη μουσική στη θέα περιπολικού της Αστυνομίας. «Λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική» αναφέρει η 17χρονη και συνεχίζει: «Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: “Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα».
Η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη
Η κατάθεση της 17χρονης επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του θύματος, πως είχε ζαλιστεί πολύ στο πάρτι και δνε ήταν σε θέση να οδηγήσει.
«Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι» αναφέρει η φίλη του θύματος.
«Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο» προσθέτει, επικυρώνοντας ουσιαστικά την ιστορία που έχει καταθέσει το θύμα στις Αρχές από την πρώτη στιγμή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες