13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Πάτρα: Τι λέει ο επιχειρηματίας που έγινε παππάς για να γλιτώσει τα χρέη –  «Τι άλλο να κάνω; Να δώσω την ψυχή μου;»


    Σύγχυση επικρατεί στην Πάτρα μετά και την «ανακάλυψη» ότι επιχειρηματίας, που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων, έγινε ιερέας προκειμένου να αποφύγει τα μεγάλη χρέη που έχει, από τα οποία μάλιστα έκλεισε και την επιχείρησή του.

    Ο επιχειρηματίας – ιερέας, τον οποίον και εντόπισαν μετά από 14 χρόνια μέσα από μία φωτογραφία στα social media, δίνει τη δική του απάντηση σχετικά με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τα χρέη και την «εξαφάνισή» του.


    Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο ιερέας υποστήριξε ότι έχει κάνει ρύθμιση για τα χρέη του. «Η ψυχή ανήκει στον Κύριο, στον Θεό. Αλίμονο αν είχα πάρει και αν μου είχαν δώσει 1.000.000 ευρώ. Δίνει κανένας 1.000.000 ευρώ; Ποιος θα μου έδινε 1.000.000 ευρώ; Καταβάλω 200 ευρώ τον μήνα, ανελλιπώς από τον Ιούνιο. Όταν έχεις μία συμφωνία, έχεις και μία ρύθμιση. Τι άλλο να κάνεις; Να δώσω την ψυχή μου;».

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα. « Ανά πάσα στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου. Όλα μου τα στοιχεία είναι διαθέσιμα. Ξέρουν που μένω», πρόσθεσε.

    Το χρονικό της ανακάλυψης

    Επιχειρηματίας που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στον… πάγο τους πελάτες του. 14 χρόνια αργότερα τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.


    «Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ. Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο.

    Μάλιστα, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ