19.8 C
Athens
21.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 11 Μαΐου 2024
More

    Κως: Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα – Εισιτήριο για Μιλάνο είχε βγάλει ο Μπαγκλαντεσιανός


    Την προσεχή Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που κατηγορείται για τη αρπαγή, την ανθρωποκτονία και του βιασμού της άτυχης 27χρονης Πολωνής Αναστάζια στην Κω.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ο ίδιος μετά το έγκλημα έσπευσε να βγάλει εισιτήριο για το Μιλάνο προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς του , όπως υποστήριξε, το οποίο όμως δεν αποδεικνύεται.


    Τα μηνύματα όμως στο κινητό του και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε όταν κατέθετε τον πρόδωσαν και συνελήθφη πριν προλάβει να φύγει από τη χώρα.

    Την ίδια ώρα, ως τελευταία εξέλιξη παρουσιάζεται η είδηση ότι βρέθηκε η κάρτα SIM του κινητού της άτυχης Αναστάζια, γεγονός που έριξε ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

    Τι αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια της κάμερας που «έκαψε» τον 32χρονο

    Το «Φως στο Τούνελ» και ο αστυνομικός ρεπόρτερ Θοδωρής Παναγιωτίδης, ταξίδεψε στην Κω για να πραγματοποιήσει αυτοψία στο τόπο του μυστηρίου, να συλλέξει στοιχεία και να μιλήσει με μάρτυρες.


    Εκεί εντόπισε τη γειτόνισσα του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της νεαρής Αναστάζια. Η μαρτυρία της αλλά και το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, είναι αποκαλυπτικά.

    Η κάμερα της δείχνει καρέ – καρέ τις κινήσεις του δράστη μαζί με την άτυχη Πολωνή τη μοιραία νύχτα που βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο.

    «Το Σάββατο το πρωί ενημέρωσα τον διοικητή της αστυνομίας ότι έχω κάμερες ασφαλείας. Κινητοποιηθήκαν άμεσα και το υλικό δείχνει τον κατηγορούμενο να έρχεται και να φεύγει. Αυτό έγινε περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και απ’ ότι μου είπαν επαναλαμβάνεται κάποιες φορές», είπε η μάρτυρας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

    Το σπίτι της βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το μεγάλο δέντρο κάτω από το οποίο εντοπίστηκε η σορός της Πολωνής και οι Αρχές έχουν πάρει όλα τα βιντεοληπτικά υλικά από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη γύρω περιοχή.

    «Την Τετάρτη το απόγευμα ο κατηγορούμενος έδειξε μία ανησυχία. Περπατούσε με γρήγορο ρυθμό σαν να τον απασχολούσε κάτι. Ήταν ανήσυχος και αμήχανος και αυτό μας παραξένεψε», περιέγραψε η γειτόνισσα του και τόνισε ότι αυτό που τους φάνηκε περίεργο ήταν ότι έψαχνε απεγνωσμένα να πάει στην πόλη να αγοράσει ένα εισιτήριο.

    Ο Μπαγκλαντεσιανός έκοψε δύο δάχτυλα από την Αναστάζια για να μην μπορούν να την αναγνωρίσουν!

    Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη που έκανε ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, αναφορικά με το έγκλημα στην Κω!

    Όπως τόνισε ο απόστρατος αστυνομικός ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, αφού σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια, έψαξε από το κινητό του τρόπους για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τον κ. Κατσιαμάκα, ο δράστης έψαξε μέσω της Google το «πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα πτώμα»!

    Στη συνέχεια και αφού προφανώς είχε διαβάσει αυτό που έψαχνε έκοψε δυο δάχτυλα από την άτυχη 27χρονη προκειμένου να μην μπορέσουν οι Αρχές, όταν τη βρουν, να μην την αναγνωρίσουν! Όπως είπε ο απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δράστης έσβησε από το κινητό του τη συγκεκριμένη αναζήτηση, ωστόσο, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων κατάφεραν να ανακτήσουν ότι είχε σβήσει και έτσι βρέθηκαν ακόμα περισσότερα στοιχεία προκειμένου να «δέσει» η υπόθεση.

    Ο κ. Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

    Επιπλέον, αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της εκπομπής, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός δεν έχει συνεργαστεί με τις αρχές και πέφτει συνεχώς σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Επιπρόσθετα, από τα στίγματα του κινητού του σε συνδυασμό με τα βίντεο που έχουν βρει οι αστυνομικοί, έχουν δώσει τη λύση του μυστηρίου. Μετά τις 23:00 κατευθύνονται προς τις Αλυκές, λίγο πριν το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια, υπήρχε ακόμα στίγμα.

    Μετά γυρίζει στο σπίτι του, επιστρέφει ξανά στο σημείο, κλείνει το κινητό του και μετά τυλίγει την άτυχη κοπέλα με τις σακούλες και επιστρέφει στο σημείο που την βρήκε η εθελόντρια την οποία η Αγγελική Νικολούλη χαρακτήρισε «θηλυκό Πουαρό» αφού κατάφερε να βρει το πτώμα της αδικοχαμένης κοπέλας που ήταν θαμμένο κάτω από δεκάδες κλαδιά.

    Η εθελόντρια Άννα Κουλούρα, που βρήκε το πτώμα της 27χρονης, μίλησε στην εκπομπή και, μεταξύ άλλων τόνισε, «ξεκινήσαμε από τον επαρχιακό δρόμο και μπαίναμε προς τα μέσα. Πλησίασα το δέντρο και παρατήρησα πως υπήρχε ένα βατό κομμάτι το οποίο μπορούσα να προσεγγίσω. Είχαμε φτιάξει αυτοσχέδια μπαστούνια για να ανοίγουμε δρόμο. Είδα έναν μεγάλο όγκο από άχυρα και αρκετά κλαδιά όπως τα τοποθετούμε για προσάναμμα. Θυμόμουν πως μια γυναίκα είχε καταθέσει πως πάνω του ο βασικός ύποπτος είχε χόρτα.

    Εξέτασα το δέντρο και είδα πως τα κλαδιά ήταν βίαια κομμένα και δεν είχαν πέσει. Αυτό έδειξε πως ήταν κομμένα για κάποιο σκοπό. Όπως τρυπούσα το έδαφος με το μπαστούνι που είχα φτιάξει με βοήθησε ότι φύσηξε ένας άνεμος και αποκαλύφθηκε ένα μέρος της από το πτώμα. Φώναξα την Ντόρα (σσ: Θεοδώρα Παναγιωτίδη, η έτερη εθελόντρια) και της είπα ”μύρισε”. Είχε φανεί πλέον το πτώμα και… Δε θέλω να συνεχίσω άλλο»!


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ