19.2 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
More

    Τραγωδία στο Blue Horizon: Αντιδράσεις για τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου που δήλωσε «ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές, όχι να τον σπρώξουν!» (βίντεο)


    Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο πνιγμός του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon, τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη.

    Για το περιστατικό μίλησε στο ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μάνδρου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τον τρόπο που το πλήρωμα έπρεπε να δράσει, προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις.


    «Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, θα ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει, ξέρεις πως θα τον σκοτώσεις. Και είναι επαγγελματίες», είπε Ιωάννα Μάνδρου.

    «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Ένας νέος άνθρωπος. Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο λιμεναρχείο, ας του έβαζαν πρόστιμο, όλα εκτός από το να τον σπρώξουν έξω», ανέφερε.

    Οι κατηγορίες για τα μέλη του πληρώματος

    Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.


    Οι συλληφθέντες είναι ο καπετάνιος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του Blue Horizon. Όλοι τους θα απολογηθούν στην Εισαγγελία σήμερα το μεσημέρι.

    Ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί νωρίτερα στο πλοίο, έπειτα βγήκε έξω από αυτό, και στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί, επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ