14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Προφυλακιστέοι τρεις κατηγορούμενοι για οπαδική βία – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους


    Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία της στον ανακριτή η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία πραγματοποιούσε επιθέσεις εις βάρος συνδέσμων και στόχων του Ολυμπιακού. Μαζί της προφυλακίστηκαν και άλλα δυο άτομα, ενώ αντίθετα ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

    Οι κατηγορούμενοι, που είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φέρονται σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας να έχουν διαπράξει περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού σε Αθήνα και Πειραιά.


    Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια των σημερινών τους απολογιών οι τέσσερις κατηγορούμενοι, παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων. Ωστόσο, αρνήθηκαν τις ληστείες, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.

    Υπενθυμίζεται ότι συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι 24 ενώ παραδόθηκε σήμερα και ο ένας εκ των δύο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ