16.2 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον τρόμο στα χέρια του συντρόφου της – Την ξυλοκόπησε και την απείλησε με καλάσνικοφ


    Δεινοπάθησε στα χέρια του συντρόφου της και ενός φίλου του, μια 34χρονη γυναίκα από την Αρμενία στην Αυλίδα της Χαλκίδας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, την ξυλοκόπησαν άγρια και την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν με μαχαίρι αλλά και καλάσνικοφ!


    Ο εφιάλτης της άτυχης αλλοδαπής ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή (18/03). Όπως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Α. Τ Χαλκίδας, επισκέφθηκαν με τον 28χρονο σύντροφός της, έναν φίλο του που έμενε σε μονοκατοικία στην περιοχή Μόρφα Αυλίδας. Και ενώ όλα κυλήσουν ομαλά, η 34χρονη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αδελφός της ο οποίος ήταν αντίθετος για την σχέση της με τον 28χρονο Έλληνα.

    Την έντονη συνομιλία άκουσαν οι δύο άνδρες και πρώτος ο φίλος της, όταν έκλεισε το τηλέφωνο άρχισε να την χτυπά, να την βρίζει και να την απειλεί με μαχαίρι. Στη συνέχεια έγινε πιο βίαιος, πήρε ένα Καλάσνικοφ σημάδεψε την κοπέλα και της είπε ότι θα την σκοτώσει. Με το πολεμικό όπλο βγήκε στην αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

    Όπως κατέθεσε το θύμα την χτύπησε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και μαζί με τον 28χρονο, της άρπαξαν από την τσάντα της 300 ευρώ. Στις 06:00 σήμερα το πρωί, η 34χρονη κατάφερε να βγει από την μονοκατοικία, και να ζητήσει βοήθεια σε ένα γειτονικό σπίτι. Αμέσως τηλεφώνησε στο 100 και στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα πλήρωμα περιπολικού. Αναζητήθηκαν οι δράστες αλλά στη θέα των αστυνομικών εξαφανίστηκαν.


    Η γυναίκα από την Αρμενία μεταφέρθηκε στο Α. Τ Χαλκίδας, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 28χρονου συντρόφου της και του φίλου του «Παναγιώτη».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ