22 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Υπαστυνόμο Β’ Αντώνη Τσαπατάκη»


    Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με ανακοίνωσή της στέλνει τα συγχαρητήριά της στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, για την άξια προαγωγή του στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’ και την ένταξή του στις τάξεις των Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από την διάκρισή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση

    Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη και συνάδερφό μας Αντώνη Τσαπατάκη, για την άξια προαγωγή του στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’ και την ένταξή του στις τάξεις των Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από την διάκρισή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020.


     

    Ο συνάδελφός μας,

    o υπαστυνόμος β’ αντώνης τσαπατάκης
    O Υπαστυνόμος Β’ Αντώνης Τσαπατάκης

    αποτελεί πηγή έμπνευσης και πρότυπο θετικής στάσης ζωής για όλους μας. Όχι μόνο για τις παγκοσμίου εμβέλειας διακρίσεις του στον αθλητισμό, αλλά και για την πολυσχιδή δράση του σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης σχετικά με την οδική ασφάλεια αλλά και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ