16.7 C
Athens
15.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 4 Μαΐου 2024
More

    Συγκινήθηκε ο πατέρας του Λυγγερίδη στο άκουσμα των συλλήψεων – «Να δικαιωθεί η μνήμη του» (βίντεο)


    Λύγισε ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα της είδησης ότι η ΕΛ.ΑΣ. προέβη σε δεκάδες συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του.

    Ο πατέρας του αστυνομικού, που δολοφονήθηκε στου Ρέντη, έδινε το παρών σε εκδήλωση για την οπαδική βία όταν έμαθε τα νέα για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του γιου του.


    «Περιμένουμε την δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει. Σήμερα ξεκινήσανε, απ΄ ότι μάθαμε. Πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Ο ήρωας. Ο γιος μου. Για όλη την Ελλάδα, για όλη την αστυνομία. Είναι η καινούρια μου οικογένεια, όλα τα παιδιά μου εδώ μέσα είναι ο γιος μου. Όλους τους αγκάλιασα έναν – έναν. Αυτοί μου δίνουν κουράγιο, αυτοί με κρατάνε όρθιο», δήλωσε στην κάμερα του OPEN με δάκρυα στα μάτια ο Αθανάσιος Λυγγερίδης, αναφερόμενος στη διμοιρία του γιου του.

    Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Λυγγερίδη

    Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται στη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη, αλλά και σε αλλά οπαδικά επεισόδια.


    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται πάνω από 150 άτομα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ