Χαρδαλιάς για 25η Μαρτίου: «Υψώνουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία για αυτούς που αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι»

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, με ανάρτησή του στο Facebook για την επέτειο της 25ης Μαρτίου τόνισε ότι «Υψώνουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία μας για όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι».

«Ο αγώνας και οι θυσίες τους όχι μόνο οδήγησαν στη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, εγγυητή της ασφάλειας και της σταθερότητας στο Αιγαίο και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο, αλλά καθοδηγούν καθημερινά όλα τα βήματά μας» αναφέρει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Τιμούμε», συνέχισε, «σήμερα τη μνήμη των προγόνων μας, που αγωνίσθηκαν “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”».

«Η άρρηκτη σχέση του Έθνους μας με την ορθόδοξη Πίστη έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στη συλλογική συνείδηση του λαού μας. Το 1821 μας εμπνέει» επισήμανε ο κύριος Χαρδαλιάς.

«Δόξα και τιμή στους ήρωες του 1821! Η δική τους θυσία, η δική μας παρακαταθήκη, το δικό μας απόλυτο στοίχημα ευθύνης και καθήκοντος για την πατρίδα! Ζήτω το Έθνος! Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες