13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Aποκλειστικό L&O: Ποιος είπε ότι η ομάδα ΔΡΑΣΗ δεν «ξετρυπώνει» ναρκωτικά; – Χειροπέδες σε 30χρονο dealer με 50 γραμμάρια κάνναβη


    Χειροπέδες σε 30χρονο ημεδαπό πέρασε σήμερα το απόγευμα στις 17:00 η ομάδα ΔΡΑΣΗ στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LawandOrder ημεδαπός άνδρας ηλικίας 30 ετών κινούμενος πεζός σε πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ.


    Ειδικότερα, ο τρόπος που κινήθηκε και η στάση του σώματός του έδειχναν νευρική συμπεριφορά, καθώς μεταξύ άλλων επιχείρησε να κινηθεί αντίθετα από τους αστυνομικούς.

    eikona viber 2022 04 04 20 57 40 197 ink

    Άμεσα το 8μελές πλήρωμα της ομάδας ΔΡΑΣΗ έδρασε αστραπιαία και με γρήγορες κινήσεις σταμάτησε για έλεγχο τον 30χρονο και με συνοπτικές διαδικασίες του έγινε ενδελεχής σωματικός έλεγχος.


    Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 30χρονος είχε κρύψει 50 γραμμάρια κάνναβης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν άμεσα στη σύλληψη και μεταφορά του στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Βαρβάρας.

    Για ακόμη μια φορά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ αποδεικνύουν περίτρανα, ότι εκτός από τις αρετές της καταστολής και της άμεσης επέμβασης σε σκληρά και άγρια περιστατικά, διαθέτουν οξυμένη αντίληψη και σε περιστατικά που επιχειρησιακά μπορούν να αποκαλύψουν “λαβράκια” όπως το σημερινό.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ