13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Σε απόγνωση για την προφυλάκιση η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι ζήτησε να έχει στο κελί της


    Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι συνεργάσιμη και σε επιτήρηση έπειτα από την προφυλάκιση της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η οποία περνά τις πρώτες της ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Μάλιστα η 33χρονη από την Πάτρα περνάει δύσκολες ώρες διότι οι άλλες κρατούμενες της προετοίμασαν οργισμένη υποδοχή.


    Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το βράδυ της στη ΓΑΔΑ και νωρίς το πρωί της Τρίτης (05.04.2022), υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αφού αποδοκιμάστηκε από κόσμο που της φώναζε «ψόφα φόνισσα», αποδοκιμάστηκε έντονα και από τις άλλες κρατούμενες.

    Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά στο θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, είναι κατά τις πρώτες ώρες της στη φυλακή, συνεργάσιμη με τις αρχές. Ξέσπασε όταν μεταφέρθηκε στο κελί της, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κρίθηκε προφυλακιστέα, αλλά πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν την πληροφορία πως χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο.

    Το μόνο που έχει ζητήσει είναι να της δοθεί μια κάρτα για να μπορεί να τηλεφωνεί και μια τηλεόραση για να βλέπει. Συγχρόνως και καθώς οι αρχές φοβούνται μήπως επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, την έχουν συνεχώς υπό επιτήρηση, ειδικά μετά το ξέσπασμά της όταν έφτασε στις φυλακές.


    Σε απομόνωση τις 2 πρώτες μέρες

    Σε απομόνωση θα μείνει η 33χρονη κατηγορούμενη τις δύο πρώτες μέρες της παραμονής της στον Κορυδαλλό, μέσα στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά όταν το 48ωρο αυτό τελειώσει, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πολύ.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μείνει σε κελί που διαμορφώθηκε ειδικά εκείνη, στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας. Είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της και όταν χρειαστεί να τηλεφωνήσει, να είναι ξανά μόνη της.

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανεπιθύμητη σε Κορυδαλλό και Ελαιώνα

    Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, έτυχε “θερμής” υποδοχής από τις άλλες κρατούμενες, που την αποδοκίμασαν, την έβρισαν και απείλησαν τη ζωή της.

    Δεν είναι όμως μόνο οι φυλακές Κορυδαλλού όπου θεωρείται ανεπιθύμητη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ