18.9 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας, εγώ βρήκα νεκρή την Ίριδα»


    Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στηρίζει απόλυτα την αθωότητα της 33χρονης μητέρας, επισημαίνοντας ότι είναι 1.000% σίγουρη για την αδελφή της, η οποία έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου υπογράμμισε ότι επικοινωνεί καθημερινά με την αδελφή της «δυο και τρεις φορές, όσες φορές μπορεί να με καλέσει» και σημείωσε πως όσον αφορά στο γεγονός ότι βρέθηκε κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας, η εξήγηση «που δίνει η Ρούλα είναι αυτή που δίνουν και οι δικηγόροι και είναι βασισμένη στις καταθέσεις των γιατρών. Καλύτερα να σας εξηγήσουν οι δικηγόροι… Μιλάμε για ιατρικό λάθος, το οποίο ένας απλός άνθρωπος με την ανάγνωση της δικογραφίας το κάνει κατανοητό».


    Σχετικά με τους θανάτους των παιδιών

    Στην επισήμανση ότι και στους προηγούμενους θανάτους γινόταν πάλι λόγος για ιατρικό λάθος από τη μητέρα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε: «Μόνο στην πρώτη περίπτωση, της Μαλένας. Στη δεύτερη περίπτωση, της Ίριδας, ήταν κάτι σπάνιο απ’ ό,τι μας είπαν και δεν έφερε καμία αντίρρηση στο πόρισμα που έβγαλαν. Στην πρώτη περίπτωση δεν στράφηκαν κατά των γιατρών, αλλά κατά της ιατροδικαστικής απόφασης, δεν δέχονταν την ηπατική ανεπάρκεια ούτε η Ρούλα ούτε ο Μάνος».

    Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας στον οποίο και ήταν παρούσα είπε: «Πήγα να σηκώσω το παιδί, το είδα ότι δεν ανέπνεε. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να το επαναφέρουμε, είχαμε καλέσει και το ΕΚΑΒ, το οποίο ήρθε, πήρε το παιδί, το πήγε στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του… Μπήκα το πρωί στο δωμάτιο και το βρήκα να μην αναπνέει, ήταν ήδη νεκρό” είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και συνέχισε “θα το είχα καταλάβει αν κάποιος είχε κάνει κάτι στο παιδί, είναι μικρό το σπίτι, δεν είναι τεράστιο, μέσα στο σπίτι ήταν η Τζωρτζίνα, η Ρούλα κι εγώ, η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου. Στο δωμάτιο της Μαλένας ήταν μόνο η Τζωρτζίνα, Στο άλλο δωμάτιο ήμουν εγώ με τη Ρούλα… Καμία περίπτωση να έβλαψε κάποιος το παιδί. Αν υπήρχε κάποια ουσία θα είχε βρεθεί. Έχουν γίνει οι τοξικολογικές. Είναι αρνητικές όλες… Η Τζωρτζίνα κοιμόταν, ξύπνησε από τις φωνές της αδελφής μου το πρωί» απάντησε στο ερώτημα αν είδε τον θάνατο της Μαλένας.

    «Ήταν τρία παιδιά δικά μας»

    Όσο για το αν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι “έφυγαν” τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο, σημείωσε: «Τι να σας πω, τραβήξαμε τον αριθμό του λαχείου, δεν με προβληματίζει, με στενοχωρεί, με πεθαίνει. Ήταν τρία παιδιά δικά μας». Σχετικά με το ότι πέθαναν και τα τρία μέσα σε Σαββατοκύριακο κι έπειτα από επιδείνωση των σχέσεων του ζευγαριού, είπε: «Δεν ισχύει, στη Μαλένα ήταν η καλύτερη περίοδος που είχε το ζευγάρι, όπως και τώρα στον θάνατο της Τζωρτζίνας μια χαρά ήταν το ζευγάρι. Μετά τον θάνατο αποφάσισαν να χωρίσουν».


    «Είμαι 1.000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας»

    Για το Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση που κρατά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι εγώ ο κριτής, άλλος είναι ο κριτής, βλέπει και κρίνει… Δεν με έχει πικράνει, με έχει απογοητεύσει, αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο».

    Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Είμαι 1.000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας και μετά την ανάγνωση της δικογραφίας είμαι απόλυτα βέβαιη» ενώ στο ερώτημα γιατί η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον της είπε: «Εάν ο κόσμος καθίσει και ακούσει τη δική μας εκδοχή βάσει της δικογραφίας και βάσει των καταθέσεων αυτά που τους παρουσιάζουμε, θα καταλάβει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα».

    «Η σπιτονοικοκυρά είχε καλή σχέση με τη Ρούλα»

    Για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού είπε «το θέμα αυτό είναι ξεκάθαρο και το έχει ξεκαθαρίσει και ο Μάνος. Η γυναίκα ήταν άρρωστη, αυτό γνώριζα προσωπικά. Δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ, όμως είχε δώσει πληρεξούσιο στο Μάνο Δασκαλάκη. Όσα παρουσιάζουν κάποιοι δημοσιογράφοι και έτσι όπως τα παρουσιάζουν που θέλουν σώνει και καλά να βγάλουν τη Ρούλα ένα τέρας, ότι έχει σκοτώσει όχι μόνο τρία παιδιά, μία σπιτονοικοκυρά, σε λίγο θα μας βγάλουν ότι είχε σκοτώσει και τη μισή Πάτρα».

    «Του είχε εμπιστοσύνη και αδυναμία, είχαν καλές σχέσεις, και με τη Ρούλα είχε καλή σχέση… Η γυναίκα ήταν αρκετά χρεωμένη, το μόνο που θα μπορούσε να πάρει από την περιουσία της ήταν μόνο χρέη, ήταν αρκετά χρεωμένη» πρόσθεσε ενώ σημείωσε ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλας Πισπιρίγκου «καθώς είναι άδικο όλο αυτό που έχει γίνει σε βάρος της, Προσπαθούμε όλοι με νύχια και με δόντια να αποδείξουμε ότι είναι αθώα και ότι δεν ισχύει το κατηγορητήριο».

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ