17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός μαθητή από ομάδα ατόμων στο 1ο ΕΠΑΛ


    Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα 28ης Μαρτίου στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, όταν μια ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε σε έναν 17χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές ακόμη και όσο αυτός βρισκόταν κάτω.

    Σύμφωνα με το Thebest.gr, οικογένεια του 17χρονου κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος δύο νεαρών 19 και 20 ετών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, οι δύο νεαροί συμμετείχαν στην ομάδα των ατόμων που απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε τον 17χρονο μαθητή.

    Το περιστατικό σημειώθηκε εντός του χώρου του σχολείου στις 09:00 το πρωί, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλλείματος, ενώ έληξε με την παρέμβαση εκπαιδευτικού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και επενέβη για να απομακρυνθούν οι νεαροί οι οποίοι φέρονται να του επιτέθηκαν.

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των δύο νεαρών που υποδείχθηκαν από την οικογένεια, για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του ανήλικου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης ως προς τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ