17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Μάνος Δασκαλάκης: «Κλείδωσε» το Taxis του με εισαγγελική εντολή – Η έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς


    Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

    Μάλιστα στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν τα πάντα, ακόμη και τα βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα μετά τον θάνατό της.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», με εισαγγελική εντολή «κλείδωσε» το Taxis του Μάνου Δασκαλάκη. Αυτό σημαίνει ότι στο εξής, κανείς, ούτε ο ίδιος, μπορεί να έχει πρόσβαση στο οικονομικό προφίλ του στην εφορία και να κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση.

    Αυτή η εξέλιξη έρχεται στα πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που έχει διαταχθεί για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA o εισαγγελέας έχει δώσει εντολή να ελεγχθούν τα πάντα για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού που διέμενε στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου.

    Σημειώνεται ότι η σπιτονοικοκυρά είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

    Αυτό είναι το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς  «Λευκή επιταγή» στον Μάνο Δασκαλάκη

    Το Star έφερε στο φως το πολυσυζητημένο πληρεξούσιο με το οποίο η αείμνηστη Ευγενία Κούτρα όριζε τον Μάνο Δασκαλάκη κυρίαρχο στις υποθέσεις της. Οι υπογραφές “έπεσαν” τον Φεβρουάριο του 2017 εντός της δερματολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας παρουσία συμβολαιογράφου.

    Βλέποντας κανείς το πληρεξούσιο αντιλαμβάνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε “λευκή επιταγή” να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς αλλά και τα περιουσιακά της στοιχεία. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να παίρνει την σύνταξη και τα επιδόματα της Ευγενίας Κούτρα αλλά και να την εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε δημοτική, δημόσια ή φορολογική υπηρεσία.

    Είναι ξεκάθαρο ότι η 69χρονη η οποία ήταν φιλόλογος, αν και είχε συγγενείς στην Αιτωλοακαρνανία, είχε επιλέξει να κάνει το συγκεκριμένο πληρεξούσιο στον νοικάρη της, κάτι που αποδεικνύει ότι τον συμπαθούσε ιδιαίτερα και τον εμπιστευόταν.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ