19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Νέα κακουργηματική δίωξη στον γνωστό ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Το νέο κατηγορητήριο αφορά σε 5 περιπτώσεις κοριτσιών


    Βαραίνει και άλλο ο ποινικός φάκελος του ντράμερ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από συνεργασίες του με δημοφιλές ροκ συγκρότημα.

    Ο μουσικός Γ.Γ. ενώ «μετρά» ήδη μια καταδίκη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών, πλέον διώκεται για αντίστοιχα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος πέντε ακόμη κοριτσιών!

    Και αυτό καθώς σε βάρος του μουσικού ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

    Η δίωξη αφορά περιπτώσεις 5 γυναικών

    Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Γ. Γ. αφορά σε πέντε περιπτώσεις γυναικών, τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Αντίθετα, οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν απορριπτική διάταξη για τις καταγγελίες σε βάρος του μουσικού στις οποίες είχαν προβεί τρεις ακόμη γυναίκες. Οι εν λόγω καταγγελίες, αρχειοθετούνται λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία είχαν ως χρόνο τέλεσης τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005. Μετά την άσκηση της δίωξης η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή, ο οποίος και αναμένεται να καλέσει το κατηγορούμενο σε απολογία.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μουσικός φέρεται να τέλεσε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στο σπίτι του και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί πήγαινε για διακοπές τα καλοκαίρια, όπως και κάποιες από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο μουσικός είχε εκδιωχθεί μάλιστα από το ένα κάμπινγκ καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

    «Τον έβλεπα να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν να «παίζει» μαζί τους»

    Ενδεικτικά αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις γυναίκες που μήνυσαν τον ντράμερ φέρεται να έχει περιγράψει στην καταγγελία της ενώπιον της Δικαιοσύνης: «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ ο Γ.Γ και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (…) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η δίκη του μουσικού σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013. Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή είχε καταδικασθεί σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ