13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Συνελήφθησαν 2 άτομα για την επίθεση σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην Ομόνοια


    Δύο Γεωργιανοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για επίθεση σε βάρος ατόμων που συμμετείχαν σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην Ομόνοια, την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσβολή συμβόλων άλλου κράτους, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.


    Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι επιτέθηκαν, μαζί με άλλους, σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στην περιοχή της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών σε δύο αυτοκίνητα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι ελληνικής υπηκοότητας.

    Από τις έρευνες στις οικίες των εμπλεκόμενων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσαν την ημέρα της επίθεσης, δύο μαχαίρια και πιστόλι αερίου.

    Οι δύο συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ συνεχί



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ