Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αρνείται να σιτιστεί – Θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως στην φυλακή», δήλωσαν οι δικηγόροι της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της, σύμφωνα με τους δικηγόρους της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος  δήλωσε ότι «η οικογένεια της είναι εξαντλημένη, δεν είναι αυτοί κατηγορούμενοι». Έπειτα ανέφερε ότι «η Ρούλα αρνείται να σιτιστεί».

Από την πλευρά του Κωνσταντίνος Ζάρδας είπε «δεν είναι ύποπτη φυγής, η Ρούλα θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως στην φυλακή».

Οι συγγενείς είναι πεπεισμένοι για την αθωότητά της, πρόσθεσε.

Κατερινόπουλος: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

Στο μεταξύ, ο Θανάσης Κατερινόπουλος που ασχολείται εδώ και καιρό με την υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών αποκάλυψε ότι αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις για το τραγική ιστορία που συγκλονίζει την Ελλάδα, τονίζοντας πως έρχονται κι άλλες συλλήψεις.

Ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα… Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις… Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικάστο evima.gr.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο Κατερινόπουλος, ανέφερε πως:

«Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Στις φυλακές Κορυδαλλού η μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου

Την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού η αδερφή της Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη Πισπιρίγκου ο πατριός της και ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η αδερφή της κρατούσε στα χέρια της μία κεραία τηλεόρασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαν να της παραδώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται για τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών.

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν οι αρχές το τάμπλετ.

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας στην Πάτρα για να πάρουν το τάμπλετ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 18η τακτική ανακρίτρια που διεξάγει την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση έδωσε εντολή για να ανασυρθεί από τον τάφος της το τάμπλετ που είχε τοποθετηθεί μαζί της.

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής αναμένεται να γίνει άμεσα.

Η ανακρίτρια προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά την κατάθεση του πατέρα του παιδιού, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος ανέφερε πως το τάμπλετ είχε ταφεί με το παιδί, κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η τελευταία βρίσκεται στον Κορυδαλλό προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος»

Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στο φως έρχονται καθημερινά νέες μαρτυρίες για την 33χρονη κατηγορούμενη. Μια από αυτές είναι και η παρακάτω που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ηταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ίριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ίριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως πέρασε στη δεύτερη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται»!

Η Α.Ν. μάς περιγράφει τι ακολούθησε: «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…»!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες