16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Τραγωδία στην Κεφαλονιά: 17χρονος απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο – Σώοι οι φίλοι του


    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (11/04) στην περιοχή Λάσσης Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, καθώς έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το inkefalonia.gr, ο 17χρονος νεαρός δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις συνομήλικοί του, το οποίο για άγνωστο λόγο και ενώ κινούνταν στην περιοχή της Λάσσης με κατεύθυνση τον Πλατύ Γιαλό εξετράπη της πορείας του και πήρε φωτιά.

    Ο ανήλικος απανθρακώθηκε από την φωτιά και καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, ενώ και η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα, καθώς εικάζεται ότι από την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών.

    kefalonia troxaio 11 04 2022

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλοι οι επιβαίνοντες είναι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου, Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, όταν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κολωνάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

    Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του τραγικού αυτού γεγονότος. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους με τον έναν να έχει υποστεί μόνο ελαφρύ τραυματισμό.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ