24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Το μήνυμα της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη: «Ας έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»


    Μέσα από τον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε νέες δηλώσεις, αναφερόμενη στις εξελίξεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ παράλληλα απάντησε και στον Μάνο Δασκαλάκη.

    Η 33χρονη μητέρα, μίλησε για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό, αλλά και για εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να διατηρούσε, και μέσω της εκομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star είπε: «Αν ο Μάνος έχει αμφιβολίες, να έρθει να με δει στη φυλακή», προτάσσοντας για μία ακόμα φορά την αθωότητά της.

    Όλα όσα είπε για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε με τον Γιώργο Σόμπολο, θέλοντας να δώσει τις δικές της απαντήσεις για την κακοποίηση της πρωτότοκης κόρης της. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κακοποιήθηκε η μικρή Τζωρτζίνα και ότι απλά έτυχε να βρίσκεται μπροστά σε έναν τσακωμό που είχε με τον εν διαστάσει- σήμερα- σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

    Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη

    «Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να έρθει όποτε θέλει σε κάποιο επισκεπτήριο στη φυλακή και να με ρωτήσει κατά πρόσωπο εάν σκότωσα τα παιδιά μας», τόνισε στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    «Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών», τόνισε, υπογραμμίζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν σκότωσε εκείνη την Τζωρτζίνα.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε και για την εξωσυζυγική σχέση

    Ακόμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να ακουστεί και η δική της εκδοχή για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε. Και όπως είπε, ένα τρίτο πρόσωπο υπήρξε στη ζωή της, ωστόσο εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει με τον άνδρα της.

    «Υπήρξε ένα άτομο αλλά είχα χωρίσει. Έχω μηνύματα από εκείνη την περίοδο, από τον ίδιο τον Μάνο, που έλεγε ότι ελπίζει να βρω έναν καλύτερο άνθρωπο από αυτόν», σημείωσε στις νέες της δηλώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, ο Μάνος της είχε ζητήσει να χωρίσουν, προκειμένου να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με μία γυναίκα που γνώριζε από παλιά. «Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί», κατέληξε η Ρούλα.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ