14.3 C
Athens
11.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Πάτρα: Το tablet της Τζωρτζίνας «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου


    Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την υπόθεση της Πάτρας, από το τάμπλετ που είχε φροντίσει να θάψει η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, στα εγκληματολογικά εργαστήρια που εξετάστηκε ενδελεχώς η ηλεκτρονική συσκευή του 9χρονου παιδιού προέκυψαν ευρήματα που «καίνε» ακόμη περισσότερο τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ήδη για τη δολοφονία από πρόθεση του παιδιού της με χορήγηση κεταμίνης.


    Συγκεκριμένα, κατά την εξέταση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από το φέρετρο της άτυχης 9χρονης, βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες.

    Το τάμπλετ και η διαδρομή της κεταμίνης

    Οι Αρχές είχαν ζητήσει την εκταφή της 9χρονης, προκειμένου να ανακτήσουν το τάμπλετ που τοποθέτησε στο φέρετρο η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι Αστυνομικοί θέλουν να βρουν το παραμικρό στοιχείο που να δείξει τη διαδρομή της κεταμίνης.

    Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες, όπως και άλλα σημεία πώλησης από τα οποία θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.


    Το πρωί η ίδια εφημερίδα, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές σημείωνε πως τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης δεν ήταν αξιόλογα.

    Τα ηλεκτρονικά μέσα κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Πατρών και εστάλησαν για εξέταση στην Αθήνα, «έδειξαν» τις συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, που, ωστόσο, τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Περισσότερη έμφαση δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με… «ουσίες».

    Θυμίζουμε πως η ουσία κεταμίνη, η οποία δεν περιλαμβανόταν στην αγωγή της 9χρονης, εντοπίστηκε στις τοξικολογικές του παιδιού και οδήγησε στη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ