19.3 C
Athens
14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Επίσκεψη της Ε.ΑΣ.Υ Πειραιά στην εταιρεία προστασίας ανηλίκων Πειραιά «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»


    Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν».

    Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:

    Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» από το 1955 παρέχει στέγη, τροφή, εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ανήλικους και συμβάλλει στην ομαλή κοινωνική επανένταξή τους. Πρόκειται για κλειστή δομή, η οποία ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτήν τη στιγμή φιλοξενεί 27 παιδιά, ηλικίας από 4 έως 17 ετών.

    Οι ημέρες του Πάσχα είναι μέρες ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης. Η Ένωσή μας αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη, την αλληλεγγύη και την προσφορά όλων των συναδέλφων στους συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην καθημερινή τους διαβίωση και έχουν ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας, προσέφερε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, απορρυπαντικά, ρούχα κ.λ.π) που αγοράσαμε και συλλέξαμε.

    Μικροί – μεγάλοι ανταλλάξαμε τις εθιμοτυπικές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, ενώ οι μικροί μας φίλοι χαρούμενοι με τα δώρα τους, μας πρόσφεραν το πιο όμορφο χαμόγελο τους.

    Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του «Καλού Ποιμένα» κύριο Ευάγγελο Ιωαννίδη, την Διευθύντρια κυρία Αγγελική Κουζούμη, τον τέως πρόεδρο και εθελοντή κύριο Νίκο Ποιμενίδη και όλους τους εργαζόμενους εθελοντές για το έργο τους, την αγάπη και φροντίδα τους στα παιδιά αυτά.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ