21.5 C
Athens
20.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές οι αναζητήσεις τής στη Google – Έψαχνε για «αναισθητικά φάρμακα» και «έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό»


    Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι αναζητήσεις που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις ηλεκτρονικές της συσκευές.

    Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να βρουν μέσω του Cloud τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη μηχανή αναζήτησης Google. Με δεδομένο πως υπάρχουν υπόνοιες ασφυκτικού θανάτου, τουλάχιστον για τη Μαλένα, αλλά και καθώς η πρώτη ένδειξη εγκληματικής ενέργειας στην περίπτωση της Τζωρτζίνας ήταν η κεταμίνη, οι αναζητήσεις που φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκαλούν ανατριχίλα.


    Τι έψαχνε η κατηγορουμένη:

    • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
    • αναισθησία στα παιδιά
    • αναισθητικά φάρμακα
    • νυχτερινή επιληψία
    • εγκεφαλική ατροφία
    • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
    • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
    • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

    Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, αναφορικά με τα ηλεκτρονικά ίχνη των συσκευών, «η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά». Στο δελτίο του σταθμού σημειώθηκε επίσης πως «έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

    Άλλωστε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, τη Μεγάλη Τρίτη, υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.


    Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι διατεθειμένος να ζητήσει τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει αν η Μαλένα και η Ίριδα είναι δικά του παιδιά. Η αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ