19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Λασίθι: 14χρονη κατήγγειλε για βία τη μητέρα και τον πατριό της


    Τα τελευταία 24ωρα οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές του Λασιθίου διερευνούν την καταγγελία μίας 14χρονης για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από τη μητέρα και τον πατριό της.

    Πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τη μητέρα και τον πατριό της που την αναζητούσαν εναγωνίως.


    Τελικά, το κορίτσι γύρισε στο σπίτι, όμως η υποδοχή ήταν «θερμή» αφού, όπως κατήγγειλε, και οι δύο βιαιοπράγησαν σε βάρος της. Η καταγγελία κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, το κορίτσι μεταφέρθηκε από την Ιεράπετρα στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ενώ τόσο η μητέρα όσο και πατριός συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με βάση πάντα τα καταγγελλόμενα.

    Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

    Ως εκ τούτου η μητέρα και ο πατριός της ανήλικης αφέθηκαν ελεύθεροι, με τις ανάλογες συστάσεις και οδηγίες. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά ευρήματα σε σχέση με την τελευταία καταγγελία της ανήλικης, ωστόσο η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη διερεύνηση ώστε να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες διαβίωσης της 14χρονης μέσα στο σπίτι, οι σχέσεις με τη μητέρα και τον πατριό της και το background αυτής της ιστορίας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ