24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Δίκη Κωστόπουλου: Αστυνομικοί «κόλλησαν» τη Μάγδα Φύσσα στον τοίχο – «Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνετε για 600 ευρώ»


    Εντάσεις σημειώθηκαν λίγο μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας της έδρας στη δίκη Κωστόπουλου, με την Μάγδα Φύσσα να αντιδρά έντονα εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

    Στο δικαστήριο βρέθηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα προκειμένου να συμπαρασταθεί μαζί με αλληλέγγυους στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Ωστόσο, μετά το άκουσμα της απόφασης αντέδρασε στην αθώωση των αστυνομικών όπως και άλλος κόσμος, φωνάζοντας «Ντροπή». Ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο, τον οποίο επιχείρησαν να απομακρύνουν οι φρουροί. Μάλιστα, μαρτυρίες υποστηρίζουν πως η διμοιρία των αστυνομικών που βρισκόταν στη δίκη Κωστόπολου απώθησε τη Μάγδα Φύσσα στον τοίχο, έξω από την δικαστική αίθουσα.

    Ωστόσο, κατά την έξοδο της από την αίθουσα οι φρουροί απώθησαν με τις ασπίδες τους τη Μάγδα Φύσσα και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να ενταθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. «Μπράβο σας ρε παιδιά τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνετε για 600 ευρώ» ακούγεται να λέει η μητέρα του Παύλου Φύσσα. «Ντροπή σας! Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι» συνέχισε.

    Ένταση έξω από τα δικαστήρια στη δίκη Κωστόπουλου

    «Μα είτε σε έναν δικό σας άνθρωπο, μα είτε στους ίδιους, να σας βρει το ίδιο. Μόνο έτσι θα καταλάβετε τι σημαίνει να θρηνούμε ένα παλικάρι» είπε η Μάγδα Φύσσα στην τηλεόραση, σημειώνοντας πως αυτό γίνεται γιατί οι αστυνομικοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

    Σε συνθήματα αποδοκιμασίας στους καταδικασθέντες, με τη λέξη «δολοφόνοι» να ακούγεται κατ’ εξακολούθηση ξέσπασαν μετά την ολοκλήρωση της δίκης για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, μέλη του ακροατηρίου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δίκασε την υπόθεση. Παράλληλα, σημειωθήκαν και εντάσεις με τους συνηγόρους υπεράσπισης μετά την ανάγνωση της απόφασης.

    «Το κράτος δικαίου είναι ανέκδοτο» ανέφερε ο πατέρας του Ζακ Κωστόποπουλου, ενώ η γιαγιά του είπε: «Έλεος. Περιμέναμε κάτι καλύτερο».

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ