24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά: Σε σοβαρή κατάσταση ο 28χρονος τραυματίας – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Παπανικολάου»


    O 29χρονος που τραυματίστηκε από έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στους Μαυραναίους Γρεβενών νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

    Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα από το Νοσοκομείο Γρεβενών και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σύμφωνα με την συντονίστρια διευθύντρια της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Σοφία Παπαδοπούλου, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει μεγάλης έκτασης και βάθους εγκαύματα, έχει εκτεθεί σε έκρηξη και έχει δεχθεί μεγάλο θερμικό φορτίο.

    Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά

    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη (04/05), λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στην περιοχή Μαυραναίοι, στα Γρεβενά, σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου.

    Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, από την έκρηξη υπήρξαν αρκετοί τραυματίες.

    Η έκρηξη σημειώθηκε σε λέβητα (καζάνι βιομάζας) πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, στο εργοστάσιο της εταιρίας ALFA WOOD ΠΙΝΔΟΣ ΑΕΒΕ, στο 7ο χλμ. Γρεβενών – Μαυραναίων, στις 14:45 το μεσημέρι της Τετάρτης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ