Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Κηφισιάς (βίντεο)

Ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς μετατράπηκε σε ρινγκ λίγο μετά τις 21:00, εξαιτίας ενός καυγά που ξέσπασε μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών.

Όπως αναφέρει η μαρτυρία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.

Ωστόσο η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε και όπως φαίνεται στο βίντεο, με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται και σχεδόν να ξεγυμνώνονται από τα τραβήγματα και τα χτυπήματα.

Το τραγικό στην όλο περιστατικό, το οποίο κράτησε για αρκετή ώρα είναι πως ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος τριγύρω, κανένας δεν ενεπλάκη προκειμένου να τις χωρίσει. Αντιθέτως επευφημούσαν, ζητώντας πιο άγρια χτυπήματα, ενώ τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ανέφερε ένας άλλος νεαρός στην κάμερα του καναλιού, αρκετά παιδιά αποφεύγουν να εμπλακούν φοβούμενα οτι μπορεί να στοχοποιηθούν εκείνα στη συνέχεια.

Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση που έγινε από άλλους περαστικούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες