22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Καλιφόρνια: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια 16χρονου – «Άναψε κεριά και άνοιξε τη Βίβλο» (βίντεο)


    Σοκάρει το έγκλημα που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, όταν μία μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της μαζί με έναν 16χρονο νεαρό.

    Μάλιστα η Άντζελα Φλόρες βρέθηκε να κρατάει μια Βίβλο στο West Hills την Ημέρα της Μητέρας, όταν η αστυνομία ανακάλυψε τα νεκρά παιδιά της.

    Παραδέχτηκε η Φλόρες ότι σκότωσε τα παιδιά της με τη βοήθεια ενός 16χρονου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (09/05) το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αυτός ο έφηβος είναι γιος της. Και οι δύο συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο των παιδιών.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ειδικότερα, η αστυνομία έλαβε κλήση περίπου στις 7:40 π.μ. της Κυριακής και έσπευσε στη Victory Boulevard, μια κατοικημένη περιοχή στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, μετά από αναφορές επίθεσης με φονικό όπλο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρία παιδιά -ένα 12χρονο κορίτσι και δύο 8χρονα αγόρια- χωρίς τις αισθήσεις τους, δήλωσαν οι Αρχές.

    Στο σπίτι κλήθηκε ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών παιδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times.

    Η Φλόρες κρατείται με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε τη Δευτέρα αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Την ίδια ώρα, ο 16χρονος κρατείται χωρίς εγγύηση.

    «Προς το παρόν δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι», δήλωσε ο αξιωματικός του LAPD, Μάθιου Κρουζ.

    Η επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της

    Ο Τζέικομπ Κορόνα, πρώην σύζυγος της Φλόρες, δήλωσε ότι του τηλεφώνησε το βράδυ της Τρίτης, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία των παιδιών και έκανε διάφορα περίεργα σχόλια.

    «Μου έλεγε όλα αυτά τα πράγματα για τον Θεό. Δεν ακουγόταν καλά. Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη», ανέφερε ο ίδιος. Ο Κορόνα είπε επίσης ότι παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2007. Οι δύο τους δεν μιλούσαν τακτικά μετά το διαζύγιό τους. Έχουν ένα παιδί μαζί, αλλά το παιδί αυτό δεν είναι μεταξύ των νεκρών και δεν ζούσε με τη Φλόρες.

    «Έτσι, όταν μου τηλεφώνησε, είχα τις αμφιβολίες μου. Δεν ήταν θρησκευόμενη πριν. Αλλά μετά μιλούσε για τον θάνατο. Της είπα, “Τι συμβαίνει;”. Στο μυαλό μου περνούσαν τόσα πολλά πράγματα, αλλά δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο», δήλωσε η Corona.

    «Δεν γνώριζα την κατάστασή της», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Η μονάδα κακοποιημένων παιδιών στο τμήμα ανηλίκων της αστυνομίας του Λος Άντζελες ερευνά τα ακριβή αίτια και τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκαν τα παιδιά.

    Άναψε κεριά και άνοιξε τη Βίβλο

    Κάτοικος που διαμένει κοντά στον τόπο του εγκλήματος, είπε ότι άκουσε τη μητέρα να φωνάζει γύρω στις 10:30 μ.μ. του Σαββάτου: «Η οικογένειά μου με κακοποιεί!». Η ίδια είπε ότι στη συνέχεια είδε τη γυναίκα -η οποία μετακόμισε στο σπίτι πριν από δύο ή τρεις μήνες- να πηγαίνει στην αυλή του γείτονα της διπλανής πόρτας, να ανοίγει μια Βίβλο και να ανάβει κεριά.

    Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τη συμπεριφορά της και οι γιατροί και νοσοκόμοι που έφτασαν στο σημείο την έβαλαν σε φορείο. Η γυναίκα προσπάθησε να απελευθερωθεί και φώναξε: «Πού είναι η Βίβλος μου;».

    «Από τις κραυγές που άκουγες, καταλάβαινες ότι δεν ήταν καλά», δήλωσε η ίδια γειτόνισσα. «Ακόμα την ακούω να ουρλιάζει».

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ