Διαμαρτυρία φοιτητών έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πανεπιστημιακή αστυνομία (εικόνες & βίντεο)

Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο λόγος της συγκέντρωσης είναι διότι οι φοιτητικοί σύλλογοι διαμαρτύρονται για την πανεπιστημιακή αστυνομία που σύμφωνα με δημοσιεύματα της κυβέρνησης, αναμένεται να μπει στα Πανεπιστήμια 17 Μαΐου.

Σε σχετικό δημοσίευμα των φοιτητικών συλλόγων αναφέρεται ότι «ούτε στις 17 Μάη, ούτε ποτέ. (…) Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση ετοιμάζει την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στις 17 Μάη, μία μέρα πριν τις φοιτητικές εκλογές»!

Επίσης τονίζουν πως, «Μόνο ο δικός μας αγώνας μπορεί να βάλει φρένο στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και την καταστολή που πάνε χέρι χέρι! Για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη στο σύνολο του, από τις κάμερες και τις κάρτες εισόδου μέχρι τις διαγραφές και τα πειθαρχικά! Απορρίπτουμε κάθε σκέψη για αστυνομία στις σχολές μας με όποιο τίτλο και αν τη φέρουν! Δεν αποδεχόμαστε τους “ρόμποκοπ” με τα γκλοπ και τα taser μέσα στις σχολές μας».

Οι φοιτητές αποχώρησαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λίγο μετά τις 18:30.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την διαμαρτυρία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες