Ο Γεραπετρίτης ενημερώνει την Παρασκευή τα κόμματα για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα ενημερώσει αύριο, Παρασκευή (1/12) αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων σχετικά με το επικείμενο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία στις 07 Δεκεμβρίου.

Η Αθήνα βλέπει τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας (ΑΣΣ) ως ένα ακόμα βήμα στην πορεία βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.

Σε συνέχεια των βασικών αξόνων συνεργασίας που έχουν συμφωνηθεί από κοινού στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, στη Συνεδρίαση του ΑΣΣ, εκτός από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, θα συμμετέχουν υπουργοί με αρμοδιότητες στους τομείς της Άμυνας, της Μετανάστευσης, του Πολιτισμού και του Τουρισμού, της Οικονομίας και της Εκπαίδευσης. Οι αρχικές πληροφορίες από την πλευρά της Άγκυρας ανέφεραν ότι η τουρκική αποστολή θα ήταν μεγαλύτερη και θα συμμετείχαν και επιχειρηματίες.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ