27.1 C
Athens
27.1 C
Thessaloniki
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Νέος Κόσμος: «Καθαρά» τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο – Αναμένεται η βαλλιστική


    «Καθαρά» είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.

    Αναμένεται η βαλλιστική στα πιστόλια για περισσότερα στοιχεία.

    Υπενθυμίζεται ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο με βαρύ οπλισμό στο εσωτερικό του βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ..


    Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν Καλάσνικοφ, περίστροφα και χειροβομβίδες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του MEGA μάλιστα αναφέρουν πως, από τον πρώτο έλεγχο των αστυνομικών φαίνεται να μην υπάρχει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα στα Καλάσνικοφ. Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται για τα περίστροφα και τις χειροβομβίδες.

    Την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο εξετάζεται εξονυχιστικά, καθώς έχει εντοπιστεί βιολογικό υλικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA. Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από τη Νίκαια, βρέθηκε στην οδό Φανοσθένους και Σμιθ στον Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ιδιοκτήτρια, η οποία τους είπε πως πλέον το αυτοκίνητο έχει περιέλθει στην κυριότητα της ασφαλιστικής της, αφού έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του.


    Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ασφαλιστική και μόλις κατάφεραν να το ανοίξουν εντόπισαν το βαρύ οπλισμό. Όλα τα όπλα ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ