Ληστεία με τραυματισμό 40χρονου στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης

Ληστεία με θύμα έναν 40χρονο άνδρα σημειώθηκε περίπου στη 01:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/10), στην οδό Τζων Κένεντυ, στην περιοχή των Πυλαιώτικων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «L&Ο», άγνωστος δράστης επιτέθηκε σε άνδρα και, κάνοντας χρήση βίας, τον τραυμάτισε ελαφρά, αφαιρώντας του την τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα σχετικά μικρής χρηματικής αξίας.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη, με στόχο την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη, καθώς και την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες τελέστηκε η ληστεία.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ