14.2 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βόλος: Έδεσε το άλογό του με σχοινί και αυτό βρέθηκε πνιγμένο – Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον 30χρονο!

    Συνελήφθη χθες το πρωί στον Βόλο ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ζωοκτονίας και περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε παραποτάμια περιοχή της πόλης του Βόλου, από αστυνομικούς ανευρέθηκαν δύο άλογα, ιδιοκτησίας του δράστη, ένα εκ των οποίων νεκρό και το άλλο εν ζωή, περιδεμένο με σκοινί.

    Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σε βάρος του οποίου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ.

    Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

    Το θέμα γνωστοποίησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου που ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι κάποιος έδεσε δύο άλογα στον Κραυσίδωνα περιοχή Τσαλαπάτα. Το ένα μπλέχτηκε στα σχοινιά και πνίγηκε, ενώ το άλλο ήταν σε σοκ και ζητούσε βοήθεια για να φιλοξενηθεί σε εγκαταστάσεις για άλογα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ