22.8 C
Athens
22.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
More

    Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 41χρονη στη Λάρισα  

    Δικαστικές εξελίξεις ως προς τη φονική παράσυρση της 41χρονης Γιαννούλας Καραγούγα από 76χρονο μεθυσμένο οδηγό στη Λάρισα υπήρξαν σήμερα (13/7), καθώς ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε προχθές, Τρίτη, ενώ σήμερα τελέστηκε σε κλίμα οδύνης η κηδεία της νεαρής γυναίκας, που ήταν μητέρα και είχε έρθει για διακοπές από τις ΗΠΑ.

    Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, στον ηλιωμένο, που παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στον Ανακριτή, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε τροχοφόρου κι άλλου οχήματος.


    Σε κλίμα οδύνης η κηδεία στη Λάρισα

    Ανείπωτος θρήνος επικράτησε στην κηδεία της 41χρονης Γιαννούλας Καραγούγα, η οποία έχασε τη ζωή της αφού παρασύρθηκε την Τρίτη από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος στη Νεάπολη Λάρισας.

    Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κηδεία της 41χρονης τελέστηκε σήμερα το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης.


    Η γυναίκα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, ενώ ήταν μητέρα δύο παιδιών.

    Ο 76χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της γυναίκας.

    Ο ηλικιωμένος άνδρας, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 76χρονος είναι συντετριμμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη.

    Εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ