back to top
11.9 C
Athens
11.6 C
Thessaloniki
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
More

    Πειραιάς: Έκρυβε σε καυστήρα καλοριφέρ 4,5 κιλά κοκαΐνης (βίντεο)

    Περισσότερα από 4,5 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην κατοχή ενός 71χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Δραπετσώνας του Πειραιά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν τον 71χρονο στο σπίτι του στη Δραπετσώνα.

     

    patra

     

    Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα σε υπόγεια αποθήκη, όπου μέσα σε έναν παλιό καυστήρα καλοριφέρ βρήκαν τέσσερα κιλά και 466 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 30 γραμμάρια κάνναβης.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς θα αποκόμιζε από τη διακίνηση της κοκαΐνης παράνομο περιουσιακό όφελος που θα έφθανε έως και 535.950 ευρώ.

    Ο 71χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ