24 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Ημαθία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο


    Πατέρας τεσσάρων παιδιών και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού ήταν ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

    Το τροχαίο δυστύχημα σόκαρε την τοπική κοινότητα, καθώς ο 44χρονος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο που ξεχώριζε με το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

    Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα τον 44χρονο αστυνομικός

    Το τροχαίο σημειώθηκε στις 08:50 του Σαββάτου, στην Αλεξάνδρεια στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας. Αποτέλεσμα ήταν η ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.


    Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    «Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.


    Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ