26 C
Athens
26.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
More

    Κακουργηματικές διώξεις στις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο με 13 κιλά κάνναβης  


    Κακουργηματικές διώξεις φέρουν οι δύο γυναίκες που φέρονται να είχαν μετατρέψει δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο σε… καβάτζα ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 31χρονη και μία 20χρονη που κατάγονται από την Βουλγαρία και τον τελευταίο καιρό έμεναν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

    Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως οι δύο γυναίκες είχαν συχνές επισκέψεις ανδρών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν αυτές οι επισκέψεις είχαν να κάνουν με τα ναρκωτικά ή για άλλες παράνομες δράσεις.


    Το απόγευμα της Δευτέρα, οι αρχές αξιοποιώντας και κατάλληλες πληροφορίες που είχαν σε βάρος των δύο γυναικών, έκαναν «έφοδο» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρήκαν κρυμμένες δύο μαύρες σκουπιδοσακούλες γεμάτες από χασίς. Στην καταμέτρηση διαπίστωσαν πως ήταν συνολικά 13 κιλά κάνναβης.

    Τι κατέθεσαν

    Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 31χρονη ανέφερε πως η ποσότητα ναρκωτικών δεν ήταν δικιά της αλλά της την έδωσε ένας φίλος της για να την κρατήσει καθώς εκείνος θα έλειπε για κάποιες ημέρες.

    Η 20χρονη ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τίποτε για την συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών και πως η ίδια για λίγες ημέρες έμενε στο ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνταν από την 31χρονη γιατί έλειπαν οι γονείς της.

    Η 31χρονη και η 20χρονη μετά τις καταθέσεις τους ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίον ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν σήμερα (28/9) το πρωί.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ