23 C
Athens
20.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Η διάγνωση για τον Χουάνκαρ μετά τον τραυματισμό στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής!


    Καθόλου ευχάριστα δεν φαίνονται τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Χουάνκαρ μετά την κροτίδα που έπεσε κοντά του στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ των «πράσινων» στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και διανυκτέρευσε, έδειξαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

    Συγκεκριμένα, ο 33χρονος άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη διάσειση λαβυρίνθου, πράγμα που εξηγεί τα συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας που παρουσίασε, ενώ έχει και μερική απώλεια ακοής.


    xouankar pao

    Ο Χουάνκαρ παρέμενε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας στο «Υγεία», προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων.


    Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός του αγώνα φέρεται να δήλωσε πως δεν ήταν σε θέση, δίχως τα κατάλληλα ιατρικά μέσα, να γνωματεύσει με σαφήνεια αν ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση να αγωνιστεί ή όχι. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media (χωρίς να αποσαφηνίζει αν έκρινε πως ο παίκτης ήταν ικανός να παίξει ή όχι), δεν άλλαξε γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψε την προοδευτική βελτίωση της κλινικής εικόνας του Χουάνκαρ ενώπιον και των ορθοπαιδικών γιατρών των δύο ομάδων.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ