24.1 C
Athens
21.3 C
Thessaloniki
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Μέγαρα: Πήγα να τα πάρω και ο πατριός τους με πυροβόλησε, καταγγέλλει ο θείος των παιδιών


    Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του πατριού τους φαίνεται να περνούσαν τα τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο 4χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από άγριο ξυλοδαρμό στα Μέγαρα.

    Μιλώντας στον ANT1, ο θείος των παιδιών αποκάλυψε ότι πριν από μερικές ημέρες είχε πάει να πάρει τα παιδιά αλλά «με πυροβόλησε».

    «Πήγα πριν από μια εβδομάδα να δω για το παιδί και ο δράστης με πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Μίλαγα με τη μητέρα που μου έλεγε ότι εκείνος κακοποιούσε τα παιδιά πολύ. Με πυροβόλησε και φώναζε “αν δεν φύγει από εδώ θα τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά.


    Ερωτηθείς γιατί τότε δεν πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει τη συμπεριφορά του πατριού των παιδιών απάντησε ότι «δεν πήγα στην αστυνομία γιατί η μάνα μου είπε “μην πας μην μου σκοτώσει κανά παιδί”».

    Σχετικά με το τι έγινε πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» ο θείος του παιδιού ανέφερε: «Η μάνα εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει ψωμί για τα παιδιά. Μέχρι να γυρίσει εκείνος είχε κάνει τα παιδιά τόπι στο ξύλο και τα τέσσερα. Έφαγε ξύλο και η μητέρα».


    «Κάθε μέρα έτρωγαν τα παιδιά ξύλο» πρόσθεσε ο θείος των παιδιών ο οποίος, όπως είπε, όταν ρώτησε τη γυναίκα «γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο;» η απάντηση που πήρε ήταν «δεν ήθελα να σου προκαλέσω προβλήματα».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ