22.5 C
Athens
20.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
More

    Βόλος: Ρουμάνα έκανε ψευδή καταγγελία κατά του Αλβανού πρώην συντρόφου της γιατί έτσι… της ήρθε!

    Να βρεθεί μπλεγμένη κινδυνεύει μια 45χρονη από τη Ρουμανία που έκανε ψευδή καταγγελία στην Αστυνομία κατά του πρώην συντρόφου της, που είναι Αλβανός, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ότι όταν του ανακοίνωσε ότι χωρίζουν, την απείλησε και την έπιασε από τα μαλλιά. Ο 43χρονος συνελήφθη και αφού κρατήθηκε οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για να δικαστεί.

    Η αλλοδαπή γυναίκα, όταν κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, είπε ότι κατήγγειλε τον άνδρα, με τον οποίο βρισκόταν περιστασιακά εδώ και 1,5 χρόνο, γιατί όταν του ανακοίνωσε ότι θέλουν να χωρίσουν απλά της τράβηξε την μπλούζα και ερωτηθείσα από την εισαγγελέα έδρας, γιατί τον κατήγγειλε είπε «έτσι μου ήρθε» σύμφωνα με το magnesianews.

    Η γυναίκα την Κυριακή, είχε καταθέσει στην Αστυνομία ότι ο άνδρας όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν, φώναζε, την απείλησε και την έπιασε από τα μαλλιά, αλλά χθες στο Δικαστήριο άλλαξε την κατάθεσή της και είπε ότι τον κατήγγειλε, γιατί έτσι της ήρθε…


    Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την αλλοδαπή γυναίκα, ενώ είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και μένει με την οικογένειά του, ενώ είπε ότι από χθες που πήγε και τη βρήκε στο μαγαζί που εργάζεται και του ανακοίνωσε ότι χωρίζουν, δεν θα είναι πλέον μαζί.

    Μετά την εξέλιξη αυτή, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση του κατηγορούμενου και πρότεινε η δικογραφία να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία για να διερευνηθεί αν θα απαγγελθούν στην 45χρονη οι κατηγορίες της ψευδής καταμήνυσης και της ψευδούς κατάθεσης.




    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ