16 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Τι λέει ο Ρώσος για τα απειλητικά e-mail στο «Ελ. Βενιζέλος» και τα νοσοκομεία – «Μου έκλεψαν τις φωτογραφίες, δεν τα έστειλα εγώ» (βίντεο)


    Ο Ρώσος Youtuber που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατηγορούμενος ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

    Σε βάρος του Vlad Urban ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο. «Ορκίζομαι ότι ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο» λέει και υποστηρίζει πως πίσω από τα email κρύβονται… haters.


    Ο Vlad στα βίντεό του τρώει με… μανία και στη συνέχεια κάνει γυμναστική, ενώ έχει χιλιάδες ακόλουθους.

    «Όλα ξεκίνησαν από τη Μόσχα και τώρα συνεχίζεται και στην Ελλάδα. Πίστευα ότι στην Ελλάδα θα ήταν ήρεμα και ότι θα έβρισκα την καινούρια μου ζωή. Επειδή μου αρέσει που ζω εδώ, αγαπώ την Ελλάδα. Εχθές πήγα στην Αστυνομία.

    Εκεί ήταν οι αστυνομικοί και αυτοί που ήρθαν από την Αντιτρομοκρατική. Μου ζήτησαν να μου κάνουν μερικές ερωτήσεις και εγώ δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, τι είχε συμβεί» είπε ο 42χρονος στον ALPHA.


    «Αρχισαν να μου δείχνουν τον λογαριασμό μου στο Facebook και μου είπαν ότι έγραψα μηνύματα στο αεροδρόμιο και νοσοκομεία. Δεν ήμουν εγώ! Είναι ψεύτικα προφίλ! Κάποιος το έκανε αυτό και αυτός ο κάποιος είναι εγκληματίας. Πήρε τις φωτογραφίες μου και έγραψε τις επιστολές» ισχυρίζεται και υποστηρίζει πως πίσω από τα απειλητικά email βρίσκονται «haters».

    Ο Vlad γεννήθηκε στη Μόσχα και διατηρεί πέντε βίντεο στο YouTube.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ