Αυτό είναι το email που αναστάτωσε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Μιλούσε για βόμβες αλλά και … νάρκες σε εκκλησία και νοσοκομεία! (εικόνα)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (27/1) για νέο e-mail για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες στα e-mail ο αποστολέας έγραφε ότι είναι φίλος του Ρώσου που έστειλε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας και ότι «θα σας ανατινάξουμε όλους επειδή συλλάβατε τον φίλο μου».

Ήταν γραμμένα στα αγγλικά και σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν λόγο για τοποθέτηση… ναρκών.

Η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο

Δίωξη στον φαρσέρ του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και των νοσοκομείων της Αθήνας

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε εις βάρος του 42χρονου Ρώσου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ως αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος φαρσέρ είχε στείλει e-mail, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Επρόκειτο για τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Γεννηματάς», «Τζάνειο», «Παμμακάριστος», «Παίδων» και «Ερρίκος Ντυνάν».

«Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε» έγραφε, μεταξύ άλλων, στο απειλητικό e-mail που έστειλε χθες Τετάρτη (25/1) προκαλώντας αναστάτωση και άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.

Δείτε την εικόνα που εξασφάλισε το Law and Order

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες