20.7 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Λαγονήσι: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό – Τι εξετάζουν οι Αρχές


    Διέφυγε τον κίνδυνο ο νεαρός που δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες διερχόμενο αυτοκίνητο τον πλησίασε κι ένας άνδρας πυροβόλησε προς το μέρος του.

    Ο 16χρονος μαθητής, διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος με διαμπερές τραύμα στο πόδι από το βλήμα.

    Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την περίεργη αυτή υπόθεση, πήραν μια πρώτη άτυπη κατάθεση από το παιδί, αλλά και από τους γονείς του, δηλώνοντας άπαντες άγνοια για τα κίνητρα του δράστη.


    Ο 16χρονος ήταν μαζί με έναν φίλο του όταν κάποιος τους πλησίασε γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (24/3), βγήκε από το αυτοκίνητό του, τους πήρε στο κυνήγι και τους πυροβόλησε.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου εντόπισαν και συνέλεξαν έναν κάλυκα, που εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να αντληθούν στοιχεία.


    Και τα δύο παιδιά πάντως, είπαν στους αστυνομικούς, ότι όλο το σκηνικό έγινε από το… πουθενά. Ξαφνικά, σταμάτησε δίπλα τους ένα αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο δεν γνώριζαν, ο οδηγός απευθύνθηκε σε ένα από τα παιδιά, ζητώντας τους να πλησιάσουν και σύμφωνα με όσα λένε οι 16χρονοι, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε το ένα από αυτά.

    Ωστόσο, η υπόθεση είναι ιδιαίτερα «θολή» και οι αστυνομικοί αναζητούν κι άλλα στοιχεία, πέραν των μαρτυριών των δύο νεαρών, ενώ ψάχνουν και για άλλους μάρτυρες που πιθανώς ήταν παρόντες στο συμβάν, αλλά δεν έχουν καταθέσει ακόμα στις Αρχές.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ