24.3 C
Athens
24 C
Thessaloniki
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
More

    Εξελίξεις στη δολοφονία γυναίκας στη Θεσσαλονίκη – Βασικός ύποπτος ο 34χρονος γιος της

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας 72χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βασικός ύποπτος του εγκλήματος είναι ο 34χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και η ίδια είχε παρόμοια προβλήματα. Το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει μετά τις 21:00 το βράδυ.

    Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του. Ο 34χρονος έχει αφήσει σημείωμα στο σπίτι του για τους λόγους που σκότωσε την μητέρα του και ζητά συγνώμη από όλους. Δεν αποκλείεται να έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει χωρίς προς το παρόν να έχει εντοπιστεί.


    Το λευκό όχημα εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

    Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.




    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ