25.8 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Βόλος: Σε τραγική κατάσταση υπερήλικας καρκινοπαθής – «Πρέπει να ζήσω με 60 ευρώ, τη στιγμή που συνδράμω και στα παιδιά μου»


    Ένας άνδρας από το Βόλο επικοινώνησε με την εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ζητώντας βοήθεια από τους συμπολίτες του για την επιβίωσή του. Όπως επεσήμανε είναι υπερήλικας και καρκινοπαθής.

    Μετά από ιατρική απόφαση, ο Α. Μ. εξαιτίας καρκίνου στον λάρυγγα θα πρέπει να υποβληθεί σε 30 ακτινοβολίες στη Λάρισα. «Παίρνω 360 ευρώ επίδομα λόγω γήρατος, δεν λαμβάνω σύνταξη και είμαι ανασφάλιστος.

    Για τις 30 αυτές ακτινοθεραπείες πρέπει να μεταβώ στην Λάρισα κι αν υπολογίσει κανείς 10 ευρώ το λιγότερο τα μεταφορικά σημαίνει ότι θα πρέπει να ζήσω με 60 ευρώ, τη στιγμή που συνδράμω και στα δυο παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ο Α.Μ. ζητώντας από όποιον μπορεί να τον συνδράμει, προκειμένου να μπορέσει να ακολουθήσει την ιατρική συμβουλή, αλλά παράλληλα να ζήσει και αξιοπρεπώς.


    Τα στοιχεία του υπερήλικα όπως και το τηλέφωνό του είναι στη διάθεση της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ στο τηλέφωνο 24210 85531-4 από αύριο Τρίτη 18 Απριλίου.

    Πηγή:magnesianews




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ